poliklinika2dent@gmail.com

Ul. Josipa Kozarca br.4, Slavonski Brod

Poliklinika 2 DENT

...od obiteljske ordinacije do danas

Poliklinika 2 DENT je registrirana 1. ožujka 2017. godine kao nastavak ordinacije dentalne medicine Baranović…

…koja je nadogradnja tradicionalne obiteljske zubne ordinacije dr. Željka i Dubravke Blažević, osnovane početkom devedesetih godina XX. stoljeća, koju je zatim naslijedila specijalistička ordinacija dr. Alke Blažević Baranović. Ordinacija je smještena u ulici Josipa Kozarca br. 4 u Slavonskom Brodu, u blizini „Male Crkve“(crkva Gospe Brze Pomoći) i brodske tržnice.Ukoliko dolazite s područja izvan Slavonskog Broda, nudimo Vam mogućnost organizacije smještaja u nekom od hotela s planiranjem vremena potrebnog za izvođenje svih dentalnih zahvata.Visoki standard, ljubazno osoblje i humani pristup učinit će ugodnim Vaš boravak u našoj poliklinici.

Kontaktirajte nas

Naš tim

Alka Blažević Baranović
dr.med.dent. , spec. ortodont

Rođena 1978.godine u Slavonskom Brodu, nakon završene osnovne škole i Gimnazije u Slavonskom Brodu upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, te 2001.godine diplomira. Nakon završenog staža specijalizira Ortodonciju na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, te 2008.godine otvara privatnu ordinaciju dentalne medicine. U svojoj praksi se usavršava iz područja estetske dentalne medicine i ortodoncije. Pohađa ortodontske tečajeve iz područja temporary anchorage devices (mini orthodontic appliances), lingvalne tehnike, Spped i Damon samoligirajućih sustava te ih i prakticira u svakodnevnoj praksi svoje privatne ordinacije. U ordinaciji dentalne medicine možete dobiti sve vrste dentalnih usluga od plombi-ispuna do protetskih nadomjestaka kao i estetske zahvate hijaluronskom kiselinom. Dr. Alka Blažević Baranović govori engleski i njemački jezik.

Marijan Baranović
dr.med.dent. , spec. oralne kirurgije

Rođen 1976.godine u Zadru, nakon završene osnovne škole i gimnazije u Šibeniku upisuje Stomatološki Fakultet u Zagrebu. Diplomirao je 2000.godine te je nakon odrađenog staža specijalizirao Oralnu kirurgiju u trajanju od 3,5 godine također na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Zaposlenik je Opće bolnice „dr. Josip Benčević“ od 2001.godine, te radi u privatnoj ordinaciji dentalne medicine Baranović. Tijekom specijalizacije završava magisterij dentalne medicine, a 2011.godine upisuje i doktorski studij dentalne medicine. Tijekom svog radnog staža pohađao je brojne tečajeve usavršavanja iz područja implantologije te dentalno rekonstruktivne kirurgije. Također je pohađao i tečajeve napredne implantologije za Ankylos, AstraTech, ICX, Nobel Biocare,Alpha Bio –Tec sustave. Trenutno u svojoj praksi koristi Noebel Biocare i Alpha Bio tec implantološki sustav, te napredne sustave biološki centifugiranih mambrana. Dr. Marijan Baranović govori engleski i talijanski jezik.

Nataša Mrkalj
dentalni asistent

Rođena u Slavonskom Brodu 1974.god. gdje je završila Medicinsku školu. U ordinaciji Baranović zaposlena od 1996.god. Visoka stručna osposobljenost za rad u dentalnoj medicini. Područje rada:sve grane dentalne medicine s dugogodišnjim iskustvom iz područja oralne kirurgije i ortodoncije. Svojim komunikacijskim i susretljivim pristupom osigurat ćemo vam udobnost i bezbrižnost u našoj ordinaciji.

Ivana Jurković
dentalni asistent

Rođena u Slavonskom Brodu 1986. ,gdje završava srednju medicinsku školu 2005.god.Zatim upisuje Stručni studij menadžmenta i završava isti 2011.godine.U poliklinici 2Dent zaposlena od 2016.godine.

Adam Mikulčić
inženjer radiologije

Rođen 1988.godine u Slavonskom Brodu, nakon završene Srednje medicinske škole Slavonski Brod i pripravničkog staža, polaže državni ispit za medicinskog tehničara. 2012. godine upisuje Fakultet zdravstvenih studija – Univerzitet u Sarajevu, smjer radiološke tehnologije. 2016. godine je završio prvi ciklus studija u trajanju osam semestara/ četiri godine, te dobiva stručno zvanje bakalaurea/bachelor radiološke tehnologije. Nakon završenog pripravničkog staža u Slavnoskom Brodu i položenog državnog ispita stekao je pravo samostalnog obavljanja poslova sveučilišnog prvostupnika radiološke tehnologije. U sklopu trajnog usavršavanja, redovito pohađa predavanja organizirana od strane Hrvatske komore zdravstvenih radnika i Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko- tehnološku djelatnost. Univ.bacc.rad.techn. Adam Mikulčić govori i engleski jezik.

Tena Tiljak
doktorica dentalne medicine

Tena Tiljak, dr.dent. med. rođena je Brođanka koja je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završenog fakulteta i staža u Stomatološkoj poliklinici Zagreb, zapošljava se u privatnom sektoru gdje se bavila polivalentnom dentalnom medicinom. Posljednjih godina najviše se posvetila dentalnoj protetici te restaurativi i endodonciji.